28 Kasım 2010 Pazar

her bayanın dolabında bulunması gereken 10 kurtarıcı kıyafet

zırrrrrrrrrrrrrr
ALO ALOO Tülay ordamısın
evet naber
evde pineklemeyi bırak,hadi yarım saat sonra .... buluşuyoruz
DANK :))

Evetttt başımıza gelen veya gelebilecek bir durum.Birden bire telefon çalar veya msj gelir biz şurdayız sende gel :)HAYDA ama ben giyinicem.İşte bu günkü konumuz bununla alakalı .

    KURTARICILAR :))

1)Olmazsa olmazlardan olan BEYAZ GÖMLEK.Dolabınızın bir yerinde asılı olmalı,temiz ve ütülenmiş bir biçimde.Ne zaman giyeceğiniz hiç belli olmaz  :)




2)Siyah kısa bir elbise;Her an bir davete gitmek zorunda kalabilirsiniz.Siyah bir elbise her davette kendini kabul ettirir.Seçiceğiniz çanta ,ayakkabı ve takılarınız elbiseyi daha farklı bir boyuta çıkaracaktır.





3)Klasik Jean Pantalon; yırtık, düşük bel veya klasik kesim jeanler en çok giydiğiniz, vazgeçilmez parçalarınızdandır. İster topuklu ayakkabı ve şık bir gömlekle isterseniz daha spor bir tişörtle kombine edebilirsiniz.


4)Siyah Topuklu Ayakkabı;topuklu ayakkabıların bayanlara ister istemez bir çekicilik kattığını biliyoruz.Hele ki siyah oldu mu bakın neler çıkıyor ortaya :)))





5)Klasik Trençkot;hem gece hem gündüz kullanabileceğimiz bu trençkotlar olmazsa olmazlardan.



6)Yağmurluk; yağmur yağsın barajlar dolsun ama siz ıslanmayın :))



7)Şapka veya Saç bandı;kesinlikle bulunmalı.Saçlarınıza şekil veremediğiniz durumlarda yada saçlarınızı yapacak zamanınız olmadığında çok işe yarayacaklar.






8)Kot ceket;eğer kot ceketiniz yoksa bu ay kendinize bir kot ceket alın çünkü kot ceketler yeniden çok moda.




9)Siyah Ceket;ama siyah ceketsiz olur mu şimdi :)) siyah ceketleri özel davetlerin dışında jean pantlonlada kombine edebilirsiz hem daha spor olur.



10)Salaş tişört;işte ben buna bayılıyorum.Bol salaş kıyafetleri giymeyi seviyorum.Neticesinde xs olup ta large alan biriyim :))







Bu kadar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder